Salgsoppgavetekster i Core
Oppdatert over en uke siden

Slik bygger du opp salgsteksten din i Core:

Når du skal lage en salgsoppgave i Core, er det viktig å gjøre ting i riktig rekkefølge; du må gå gjennom sjekklisten og huke av alle nødvendige punkter, fylle inn verdifelter i systemet, og så til slutt opprette tekster i Dynamisk Salgstekst ("DST"). I denne artikkelen vil du få en rask gjennomgang av hvordan dette gjøres.

Når du står på et oppdrag, gå til fanen Beskrivelse

Øverst vil du kunne utvide feltet "Heftelser i eiendomsretten / festeretten"

• Her legges servitutter inn automatisk fra grunnboken - eller du kan legge til selv ved å klikke på Ny servitutt

• For å inkludere i salgsoppgaven - klikk på de tre prikkene til høyre, og velg "Sett til publisering"

I fanen Beskrivelse, under boks for servitutter, finner du områder for Salgstekst og Takstinfo, som du fyller inn basert på informasjonen du har innhentet.

Du finner flere verdifelter for utfylling i fanene Betingelser og Boligens Økonomi

• I fanen for Betingelser finner du bla. felter for Pris, Salgsdata og Omkostninger.

• I fanen for Boligens Økonomi finner du bla. felter for Forretningsfører, Formuesverdi og Fellesgjeld

Sjekklisten må fylles ut!

Det er viktig at du fyller ut så mye som mulig av sjekklisten, da denne (avhengig av administrators oppsett) kan påvirke salgsoppgaven din. Det kan være enkelte felt som fremvises eller skjules, enkelte ferdigutfylte tekster som dukker opp e.l.

Når du har fylt inn all relevant info og gjennomført sjekklisten, gå til fanen Markedsføring og feltet Dynamisk Salgstekst

• Her vil informasjonen du har fylt inn i fanen Beskrivelse, flettes inn i salgsoppgaveteksten

• I kolonnen til venstre ser du alle overskriftene. Klikker du på en av de kan du redigere teksten. Klikk på forhåndsvisning på feltet for å sjekke at flettekodene flettes inn riktig i teksten

• Du kan også klikke på forhåndsvisning øverst for å se hele salgsteksten samlet