Dynamisk Salgstekst i Core
Oppdatert over en uke siden

Dynamisk salgstekst (DST) finner du i fanen "Markedsføring", og det er her du skal skrive selve salgsoppgaveteksten.

DST endrer seg basert på sjekklistevalg, og hva du har fylt inn i verdifelt under "Betingelser", "Beskrivelse" og "Boligens økonomi"!

Fordi DST endrer seg avhengig av valg du gjør i sjekklisten og hvordan du fyller inn felter i systemet, så er det veldig viktig at du følger sjekklisten nøye, samt fyller inn alle relevante felter i Core før du starter å skrive salgsoppgaven.

En god tommelfingerregel er å alltid se over DST før overføring til portaler og Spring, eller få en kollega til å lese gjennom.

De to modusene i DST

1. Redigeringsmodus

I redigeringsmodus jobber du med teksten din , og en nærmere gjennomgang følger lenger ned.

2. Forhåndsvisningsmodus

Forhåndsvisningsmodus er ment for å enkelt presentere overskrifter og tekster for gjennomlesing.

Tips i Forhåndsvisningsmodus: Hvis du holder musepekeren over et felt og trykker på blyanten som dukker opp, vil Core ta deg direkte til dette feltet i Redigeringsmodus.

For å bytte modus, klikker du på Rediger / Forhåndsvisning. Core vil huske valget ditt fra gang til gang. PS! Klikk på Fullskjerm dersom du ønsker å jobbe med teksten i fullskjermmodus.

Hvordan bruke redigeringsmodus?

Når du bruker redigeringsmodus kan du jobbe deg systematisk gjennom alle feltene som dukker opp i listen til venstre, og du vil kunne legge inn / redigere tekst i ruten til høyre. Alle endringer du gjør her lagres automatisk underveis.

Feltlisten til venstre i DST

I feltlisten til venstre kan du se:

• Hvor mange tegn som er regstrert under et felt

• Om feltet er overstyr av megler (SO) eller fremdeles innehar standardtekst

• Hvor mange fraser (tekstforslag) som finnes under feltet

Skriveruten til høyre i DST

I skriveruten til høyre kan du:

• Skrive inn mer fritekst

• Velge inn fraser (tekstforslag) som administrator har laget til deg

• Forhåndsvise teksten hvis den f.eks inneholder flettekoder

Fraser eller faste tekster

Tips: Dersom du har fraser, faste tekster eller forhåndsdefinerte tekster du bruker ofte, kan disse legges til i din personlige frasebank. Bare klikk på + symbolet til høyre i bildet.

N.B!

I DST vil synlige overskrifter, fraser og standardtekster endre seg fra et oppdrag til et annet, basert på oppdragstype, eierform, boligtype osc. Du vil også kunne komme over felt som er blanke, ferdigutfylte, samt ferdigutfylte og sperret for redigering. Dette avhenger av hvilke valg administrator har gjort underveis i oppsettet.

HUSK!

Før du publiserer til hjemmesiden, genererer Digiprospekt eller går til Spring for å utforme salgsoppgaven er det viktig at du forhåndsviser salgsteksten i Core og sørger for at den er korrekt.