Avstemme klientkonto i Core
Oppdatert over en uke siden

Hvordan gjøres dette i Core?

Gå til fanekortet "Rapporter" i hovedmenyen, og velg så "Transaksjonsrapport" i undermenyen:

Steg 1 - Lag en hovedboksutskrift

I boksen for Hovedboksutskrift, så velger du hvilket foretak du skal avstemme for, velger hvilken konto du skal avstemme (klientkonto), og periode:

Noter deg rapportens utgående balanse.

Steg 2 - Lag en saldoliste

I boksen for Saldoliste, så velger du hvilket foretak du skal avstemme for, og periode:

Noter deg rapportens saldo i kolonnen "Bank".

Steg 3 - Sammenlikne rapportene

Saldo på disse to rapportene skal være like, og de skal også stemme med kontoutskriften som du får fra din bank.