Print av oppdragsavtale
Oppdatert over en uke siden

Hvordan opprette utskriftsvennlig avtale i Broker. Enten med eller uten signaturfelt.

Se nedenfor veiledning på hvordan ta dette i bruk.

Skriv ut avtale uten signaturfelt

Denne kan benyttes uavhengig om det skal signeres via bank ID, på skjerm eller på papir.

Om det er valgt at det skal signeres med bank ID, så vil du kun få opp dette som alternativ.

Du finner valget ved å forhåndsvise avtalen. Nå kan du trykke på tannhjulet oppe til venstre. Her vil du få opp alternativet som vist her. Trykker du på den, så vil du få opp en boks hvor du kan trykke "Last ned".

Da har du lastet ned en utskriftsvennlig versjon av avtalen i PDF-format, og bare å skrive den ut og ta den med på kundemøte.

Skriv ut avtale og signer på papir

For å benytte denne, så må det være valgt "Nei" under "Signer med Bank ID" på alle oppdragsgiverne under "Oppdragsgiver" under oppsettet av oppdragsavtalen.

Du finner valget ved å forhåndsvise avtalen. Nå kan du trykke på tannhjulet oppe til venstre. Her vil du få opp nå to alternativer. Her kan du velge den som heter "Skriv ut avtale og signer på papir". Deretter vil det komme opp en advarsel boks som vil informere deg om at om du velger dette, så må du innhente kopi av legitimasjon fra de signerende parter. I tillegg må det signerte papiret scannes og lastes opp til Broker før oppdraget blir opprettet til fagsystemet. Velg "Ja" på denne om det er du ønsker.

Etter du du har gjennomført dette, så vil du få muligheten til å laste ned en PDF-versjon av avtalen som du deretter kan skrive ut.

Når du har lastet ned oppdragsavtalen vil du videre bli sendt til oppsummeringen, og her kan du også laste opp kopi av legitimasjonen for partene.

For å laste opp kopi av den signerte avtalen til Broker så må du bevege deg til "Kundemøter" i menyen din, og deretter til "Avtaler under signering".

Her vil du nå se at avtalen signeres på papir, og at du kan trykke på "Last opp signert avtale". Så fort du gjør dette, så den bli markert som signert, og det vil da synkes over til ditt fagsystem.