Sende kryptert mail i Core
Oppdatert over en uke siden

Du kan sende kryptert mail til kunde i Core ved å trykke på krypter når du sender epost.

Du velger om kunden skal motta kode på Epost eller SMS.

Kunden vil motta en mail hvor det står "Les meldingen".

Når kunden trykker på "Les meldingen" vil de bli sendt videre til en ny side.

De skal her klikke på på "Logg inn med engangskode" for å få tilsendt koden.

Kunden vil nå få tilsendt koden på enten epost eller SMS avhengig av hva du valgte når e-posten ble sendt ut:

Det er mulig å gjenbruke og videresende engangskode når man sender kryptert e-post.

Man trenger ikke å generere en ny kode for å få tilgang til dokumentet.

Engangskode nå gyldig i 7 dager.