Alle samlingerFEILMELDINGER ⚠️
Jeg blir kastet ut av systemet
Oppdatert over en uke siden

Det kan være flere grunner til at du plutselig blir kastet ut av arbeidet ditt og må logge deg på igjen.

Noen vanlige årsaker kan være:

1. Tidsavbrudd for økt:

Mange systemer har et tidsavbrudd for økt av sikkerhetshensyn. Hvis du forblir inaktiv i en viss periode, kan systemet automatisk logge deg ut for å beskytte sensitiv informasjon.

2. System- eller applikasjonsfeil:

Det kan være feil eller feil i programvaren eller applikasjonen du bruker, noe som får den til å krasje eller fungere feil. Dette kan føre til uventede utlogginger.

3. Ressursbegrensninger:

Hvis maskinen eller serveren du jobber med har lite ressurser som minne eller prosessorkraft, kan det tvinge avlogginger til å frigjøre disse ressursene.

4. Nettverksavbrudd: Ustabile eller upålitelige internettforbindelser kan forstyrre økten din og føre til at du blir koblet fra serveren.

5. Sikkerhetstiltak:

I noen tilfeller kan sikkerhetsinnstillinger eller retningslinjer tvinge avlogging for å redusere potensielle risikoer eller uautorisert tilgang.

6. Flere pålogginger:

Hvis kontoen din er logget på fra flere enheter samtidig, kan noen systemer logge deg ut fra en enhet når du logger på fra en annen.

Vi anbefaler at du feilsøker på egenhånd før du evnt kontakter support:

Sjekk om det er et mønster for utloggingene, for eksempel et bestemt tidspunkt på dagen eller bestemte handlinger som utløser problemet. Dette kan bidra til å identifisere grunnårsaken.

Forsikre deg om at internettforbindelsen din er stabil og pålitelig.

Se etter programvareoppdateringer eller oppdateringer for programmet du bruker. Å holde programvaren oppdatert kan løse kjente problemer.