Core release - Uke 24

Torsdag 13.06.24

Oppdatert over en uke siden

Nye features 🚀

• Det er nå mulig å sette opp en hel sjekklistegruppe slik at den må være fullført før status på oppdraget kan endres.

• Lenke for å publisere via Amedia er deaktivert.

• Du trenger ikke velge avdeling fra Innbetalinger-fanen under hovedfane for Oppgjør. Den avdelingen du er pålogget med i Core vil dukke opp automatisk.

Forbedringer 🪄

• Synkronisering av aktiviteter via Exchange avsluttes når en bruker deaktiveres.

• Utbedret en feil som gjorde at man ikke kunne kopiere rader med verdier fra Excel og inn i Prosjektenheter-tabellen på byggetrinn.

• Utbedret en feil hvor man ved å redigere "kjøperomkostninger" på meglerforetaknivå ikke kunne lagre hvorvidt kostnaden var valgfri.