Alle samlingerCORE | FagsystemAPI
API-tilgang Core (Informasjon til 3. parter)
Oppdatert over en uke siden

Har du API-avtale med Visma Real Estate?

3. part vil behøve en signert API-avtale med Visma Real Estate. Ta kontakt med [email protected], og de vil sende avtalen for elektronisk signering.

Har du sett på vår dokumentasjon?

Vi ønsker at du tar en titt på vår dokumentasjon. Målet er at den skal gjøre deg i stand til å vite hvilke scopes du trenger, slik at vi effektivt kan opprette en API-client til deg.

PS! Legg merke til at hvert område i Swagger-dokumentasjonen har sin egen ReDoc-dokumentasjon.

Bruk "required permissions” som er spesifisert på de enkelte endepunktene i Swagger når du spesifiserer de nødvendige tilgangsnivåene for API tilgangen.

Det er nødvendig at tredjeparter forsikrer seg om at kunden forstår nivået av tilgang og typen integrasjon som blir forespurt.

Har du samtykke fra kunden du trenger tilgang til?

Skriftlig samtykke fra kunden er nødvendig før Core support kan opprette en API-bruker med forespurt tilgangsnivå.

Vi har ikke mulighet til å avgrense API på kontonivå. Tilgangen gjelder derfor mot alle avdelinger i kundens database. Det er derfor viktig at samtykke gis av riktig person fra kundens organisasjon.

Vedlegg samtykke fra kunden når dere bestiller api -tilgang, eller sett kunden på kopi som kan sende en skriftlig bekreftelse til oss.

For bestilling av tjenesteintegrasjon, se core

Oppsummert

For å effektivisere bestilling av API-tilgang kan du kopiere teksten under, lime det inn i en mail til oss, og fylle ut nødvendig informasjon. Husk å vedlegge bekreftelse fra kunden.
Informasjon om API-client vil automatisk sendes til den som blir oppgitt som teknisk kontaktperson.

Informasjon om part som ber om tilgang

Teknisk kontaktperson:

E-postadresse:

Telefonnummer:

Firmanavn og organisasjonsnummer:

Formål med API-tilgang

Gi en kort beskrivelse av hvordan api-tilgang vil bli brukt:

Detaljer om API-tilgang

Kundebase i Core:

“Permissions” API-tilgang skal settes opp med: