Alle samlingerCORE | FagsystemSystem og innstillinger
Slette nettleserdata / cache / cookies fra en spesifikk nettside
Slette nettleserdata / cache / cookies fra en spesifikk nettside
Oppdatert over en uke siden

Det kan være ulike grunner til at det er behov for å slette nettleserdata / cache / cookies. Opplever du eksempelvis at noe fungerer i inkognito-vindu, men ikke i vanlig nettleservindu da vil det typisk hjelpe å rense nettleseren.

Oppskrift for å slette nettleserdata for en spesifikk nettside:
1. Gå til innstillinger i nettleseren du bruker.
2. Søk på tredjeparts informasjonskapsler i søkefeltet.
3. Klikk på se alle nettstedsdata og - tillatelser.
4. Finn riktig nettside (Core) og trykk på søppelbøtt-ikonet og slett.

Denne oppskriften gjelder nettleseren Google Chrome, men oppskriften kan fungere for andre nettlesere.