Gå til hovedinnhold
Infoland i Core

Denne brukerveilederen tar utgangspunkt i Ambita Infoland sin standardintegrasjon mot Core.

Oppdatert over en uke siden

Vi gjør oppmerksom på at dette er en integrasjon med en tredjepart. Alle tredjeparts integrasjoner kan være gjenstand for variasjon. Denne bruker veilederen tar utgangspunkt i Ambita Infoland sin standard integrasjon mot Core.

Hvordan bruker du Infoland i Core?

Infoland sin integrasjon finner du inne på selve oppdraget /objektet.

Søk opp oppdraget eller gå til “Oppdrag” i hamburger menyen til venstre - Gå inn på det aktuelle oppdraget

Inne på oppdraget vil oppdragets meny være tilgjengelig.

Her velger du Infoland