Nøkkeljournal
Oppdatert over en uke siden

I core har du egen funksjon for nøkkel og oppbevaring av disse.

Under nøkkelinfo på oppdraget kan du registrere inn nøkler du har mottatt fra kunder og enkelt holde oversikt over hvor nøkkelen befinner seg eller hvem som har lånt den.

• Trykk på + Nøkkel

• Registrer hvor nøkkelen er, og hvem som har den

Når nøkkel er levert tilbake, marker nøkkel og velg Lever tilbake

Tips!

Ønsker du en komplett oversikt over nøkler som er registrert på din avdeling, kan du trykke på "til nøkkel oversikt" for å få en liste over disse.