Alle samlingerCORE | FagsystemOppdrag og Dokumenter
Registrere legitimasjon/ID manuelt i Core

Legge inn legitimasjon manuelt på en kunde.

Oppdatert over en uke siden

For å registrere legitimasjon på en kunde i Core, må du først søke opp kunden og klikke deg inn på kontaktkortet. Deretter trykker du på meny for legitimasjon.

For å legge til ID manuelt trykker du på + Legg til legitimasjon

Huk av for signatur og legitimasjon, sett utløpsdato litt fram i tid, last opp bilde av ID til kunden og huk av for aksepter.

Da har du bekreftet legitimasjon til kunden på sak i Core og alt er klart for å registrere inn budet under meny for budgiving på oppdraget.