Gå til hovedinnhold
Nyheter i Core - uke 28

Torsdag 11.07.24

Oppdatert over en uke siden

Nyheter 🆕

  • Oppdatert brukergrensesnitt og funksjonalitet for Rediger avdelingstilhørighet på ansattnivå og i ansattlisten. Man har nå mulighet til å se rollene den ansatte har per avdeling, samt velge roller når man legger den ansatte på en avdeling.

    Utbedret også en feil hvor man i denne popupen på ansattnivå ikke kunne søke opp en avdeling man nettopp hadde fjernet tilkoblingen til.

  • Forbedringer, utbedringer og ny funksjonalitet til Filer i Core. For brukere av det gamle filsystemet er det nå mulig å søke etter tags og filnavn. Utbedret brukergrensesnitt for kolonnene i det nye filsystemet på mobil, samt utbedret en feil hvor tag/filnavn-søk kunne være skjult på mobil. La også til forhåndsvisning av bildefiler i det nye filsystemet.

Tips: Gå til dine innstillinger i Core for å bytte mellom nytt og gammelt filsystem.

Forbedringer 🙌

  • Utbedret en feil hvor Varighet i oppdragsjournalen kunne vises litt feil (Om det skulle stå 6 måneder ble det vist som 5 måneder og 30 dager f.eks).

    Denne utbedringen gjelder fremtidige oppdrag som blir inngått/aktivert i Core. For oppdrag som allerede har blitt inngått kan man oppdatere start-/sluttidspunkt under ibox «Oppdragsinngåelse», for at korrekt tidsmengde skal vises i oppdragsjournalen.

  • Forbedringer til brukeropplevelse på mobil. Når man trykker på Ny lenke i ibox for Lenker under fane for Markedsføring på oppdrag/byggetrinn vil nå feltet dukke opp i toppen av listen.

  • Forbedringer/utbedringer til utskrift av Meglingsjournalen. Visse kolonnetitler vises nå korrekt plassert, samt at anmerkninger listes ut som rader, ikke kolonner.

  • Utbedret en utfordring hvor det å trykke på Markedsmateriell-lenken i Core ikke åpnet siden korrekt dersom man var på Safari på iPhone.

Svarte dette på spørsmålet?