Alle samlingerFEILMELDINGER ⚠️
Feilmelding ved signering av dokumenter

Får du en feilmelding ved signering av dokumenter?

Oppdatert over en uke siden

Feilmelding:

{"Version":"1.1", "Content":{"Headers":[]"StatusCode":"OK","ReasonPhrase":"OK","Headers":[],"TrailHeaders":[],IsSuccessStatusCore":true}

Løsning: Dette dukker opp hvis du bruker iOS og Safari fra mobil, forsøk Chrome. Programvaren er best tilpasset nettleser så ved noen tilfeller vil det oppstå feilmeldinger som dette ved bruk av mobil, så for å være helt sikker bør dette utføres fra PC selvom det går i Chrome via mobil.