Nyheter i Core - uke 33

Torsdag 15.08.24

Oppdatert over en uke siden

Fra og med 16.09.2024 kommer det nye regler løfting av Finn.no-annonser, og vi har implementert støtte for dette straks endringen trer i kraft.

Det vil da ikke lengre være nødvendig å fjerne annonsen eller endre pris for å løfte en annonse. Løfting av annonse kan utføres når det er 20 dager siden første publisering, eller siden siste løfting dersom annonsen har vært løftet tidligere. Ta kontakt med Finn.no om du har spørsmål knyttet til dette.

Nyheter 🆕

• For Tide-brukere er det nå mulig å hente ut hvilken informasjon
    systemet har lagret om de, via fane for Personvern i Tide. Når kunden retter en  forespørsel om uthenting vil det da genereres et .pdf-dokument med en oversikt over fødselsnummer, kontaktinformasjon og legitimasjonsfiler, samt
    informasjon om deres rettigheter rundt denne informasjonen og
    generelt personvern.
    Det er også mulig for en ansatt å hente ut den samme informasjonen for en person, selv hvis personen ikke har en Tide-bruker. Dette gjøres da via fane for Behandlingsgrunnlag på en kontakt, ved å trykke på Personopplysningsrapport i iboxen Behandlingsgrunnlag.

Hver gang en Tide-bruker eller en ansatt henter ut denne rapporten, så
    vil det opprettes et innslag i Tidslinjen til kontakten i Core.

• Det har blitt lagt til et ikon vedørende bruk av sensitiv informasjon i en
    rekke ibokser i Core (For eksempel under Beskrivelse på oppdrag).
    Dersom man muser over dette ikonet vil det komme opp en liten tekst
    om at man bør unngå å skrive sensitiv informasjon, ettersom innholdet
    i feltene kan være synlig for utenforstående.

• Forbedret brukergrensesnitt for å forbedre måten du redigerer bildetekster og ser bilder i fullskjerm på, spesielt for de som bruker mobiltelefoner eller andre små skjermer. Vi har også fjernet tekst som ikke trengs, om hvordan man lukker bildetekstredigering eller fullskjermvisning med "Esc"-tasten, for disse brukerne.

• Forbedret brukergrensesnitt slik at det er enklere å se og forstå informasjonen i tabellen for publiseringstjenester, spesielt når du bruker mobiltelefon eller en liten skjerm. Dette gjelder tabellen du finner under "Markedsføring" for oppdrag og byggeprosjekter. Nå skal det være ryddigere og enklere å se all informasjonen.

• Oppgradert toppseksjonen i Core for å forbedre ytelse og brukeropplevelse. Istedenfor å vise antall uleste notifikasjoner, viser nå ikonet bare om det finnes uleste notifikasjoner, uten å spesifisere hvor mange. Dette ikonet oppdateres også øyeblikkelig når nye notifikasjoner mottas, slik at du alltid er oppdatert.

For de som bruker mobile eller små skjermer, har vi gjort "Avansert søk"-knappen mer tilgjengelig ved at den kun vises når toppsøkefeltet er aktivt. Dette gjør at brukergrensesnittet ser ryddigere ut, spesielt i søkemodus, hvor vi også har valgt å skjule notifikasjonsikonet for å minimere distraksjoner og gi mer plass på skjermen.

• For brukere av Dynamisk salgstekst.

Det er nå mulig å legge forhåndsdefinerte tekster direkte inn i innholdet til en dynamisk salgstekst under administrasjon. Teksten vil da automatisk bli
    oppdatert i alle dynamiske salgstekster hvor den er i bruk.
    Det er også mulig å dobbelklikke (eller holde inne, på mobil) på disse
    forhåndsdefinerte tekstene som ligger i dynamisk salgstekst, for å manuelt overskrive de (gjelder ikke dersom den forhåndsdefinerte teksten er satt opp til å ikke kunne endres).

• Nå er grensesnittet enklere å bruke på mobil og små skjermer når du oppretter en ny eiendom i Core. Sjekkbokser for tillegsinformasjon som "Oppgjør" og "Kjøper er oppdragsgiver" er plassert slik at de er lettere å bruke. Eventuelle feilmeldinger i matrikkelseksjonen av popup er gjort tydeligere og enklere å lese

• Forbedret visuelt brukergrensnitt når man velger innslag i oppdragets regnskap via mobil.

• Brukergrensesnittforbedringer for små skjermer og mobil. Innhold skal
    nå skalere bedre i popup for Matchliste.

• For brukere med flere meglerforetak.

Forbedret brukergrensesnittet til popup for endring av aktivt meglerforetak. Ikon/tekst for hvilket foretak som er aktivt er nå bedre plassert, samt at meglerforetak med lengre navn nå vises bedre enn tidligere.

• Forbedret brukergrensesnitt slik at pengeheftelser under Oppgjør på oppdrag skal nå være enklere å navigere på små skjermer og mobil.

Forbedringer 🙌

• ✅Ble hotfixet ila. uke 28. Utbedret en feil hvor under manuell
    opprettelse av en aktivitet, verdi for feltet «Ansvarlig» ikke ble
    automatisk foreslått til innlogget bruker.

• ✅For kunder som importerer faktura fra kartverket til oppdrag i Core.
    Utbedret en feil som gjorde at noen av fakturaene ikke ble koblet til
    oppdraget de tilhører.

• ✅Utbedret en feil hvor ikon (pil som peker nedover) ikke var synlig i
    visse nedtrekklister (som for eksempel Landskode ved telefonnummer), på mobil.

• ✅Forbedret melding til pålogget bruker om at Kommentar-feltet er
    påkrevd under opprettelse av omkostninger for selger eller kjøper,
    under fane for Betingelser på oppdrag.

• ✅Utbedret en feil på Safari på iPhone, hvor det ikke fungerte å
    forhåndsvise en fakturafletting.

• ✅Utbedret sak knyttet til at man ikke kunne trykke på et dokumentmalnavn for å redigere dokumentmalen, i Safari på iPhone.

• ✅Utbedret en feil hvor man, i Safari på iPhone, ikke fikk lastet ned
    Offentlig dokumentmal dersom man trykket på «Lagre» i popup.

• ✅Ble hotfixet ila. uke 28. Utbedret en feil hvor noen brukere kunne oppleve
    problemer med å publisere oppdrag til «Hjemmeside».