Dele provisjon i Core

Hvordan dele eller splitte provisjon i Core

Oppdatert over en uke siden

Gå inn på oppdraget det gjelder og deretter går du inn på meny for betingelser.

Åpne meny for provisjonsdeling, her kan du velge mellom å dele en prosentandel eller et fast beløp.

Etter du har trykket på rediger provisjon (enten for beløp eller prosent) får du opp et vindu der du kan legge til personen du skal dele med. Trykk på legg til person og fyll inn navn og hvor mye provisjon personen skal ha.

Det er kun ansvarlig megler på oppdraget som har mulighet til å redigere og dele provisjon for et oppdrag.