Nyheter i Core - uke 34

Torsdag 22.08.24

Nyheter 🆕

• Editor for innhold i epost (Under epost utsending, Signatur og
    Systemmeldinger for epost) har blitt oppdatert og skal nå se bedre ut.

Funksjonalitet/ikoner i editor har også blitt justert til å ikke ta opp like
    mye skjermplass dersom man er på en liten skjerm eller mobil. Denne
    forbedringen gjelder også for editor under Dynamisk Salgstekst.

Endret brukergrensesnitt til mottakerfeltet i e-postutsending på små skjermer og mobil. Ikonene for "Kontaktperson, Filter og Hurtigvalg" av
    rolle har blitt samlet inn i ett ikon for å ikke ta opp så mye plass.

• For brukere av Internkontrollsjekklisten i Core.
    forbedret brukergrensesnitt for små skjermer og mobil; tittel på iBox
    i internkontrollsjekklisten skal ikke lengre kunne gå utenfor iBoxens
    grenser, dersom avdelingens/meglerforetakets navn er langt.

• Redigering av sjekkboks for «Vis på web» har blitt flyttet fra
    kontaktinfo på ansatt/avdeling og inn i meny for redigering. Det er nå
    også mulig å spesifisere «Vis på web» under opprettelse av nye
    avdelinger.

• For brukere av iPhone. Dersom man redigerer et valutafelt som tillater
    negative verdier vil det nå være et «+/-»-ikon tilgjengelig til høyre i
    feltet, som lar deg legge til eller fjerne negativt fortegn for verdien.

• Forbedret brukergrensesnitt til "selgers forbehold" på
    oppdrag og byggetrinn, tabell og popup vil nå være mer oversiktlig på små
    skjermer og mobil.

• Forbedret brukergrensesnitt til ibox for "elektroniske
    signaturer" på oppdrag og byggetrinn. Tabellen vil nå være mer oversiktlig på
    små skjermer og mobil.

• Forbedret søkefelt for kontakter (som for eksempel Selger/Hjemmelshaver under Roller). Et lasteikon vises nå i feltet når det søkes. På mobil er det nå enklere å fokusere på feltet når man klikker på det, og resultatlisten vises tydeligere.

• Flere forbedringer i brukergrensesnittet for Utbetaling-fanen under Oppgjør. Tabellene for Bankutbetalinger klare for signering og Opprett bankeksport viser nå en summering av valgte rader, og i Behandle bankeksport vises nå også totalbeløpet for hver bunt.

• Forbedringer i brukergrensesnittet for Bilder-fanen på små skjermer og mobil. Det er nå større avstand mellom knappene i iBoxen for å unngå feiltrykk, og meny som vises når man høyreklikker (eller trykker og holder inne på mobil) på et bilde, er tydeligere.

• Flere forbedringer i brukergrensesnittet for Oppdragets regnskap på små skjermer og mobil. Det er nå lettere å unngå feiltrykk på "Velg alle," Registrert dato viser bare datoen (uten klokkeslett), konto for Selger og Kjøper i Debit/Kredit viser ikke lenger kontonummeret, og utskriftsfunksjonen fungerer nå som på større skjermer.

• Innslag som eksporteres til 24/7 Office har økt fra 200 til 500 per eksport.

Forbedringer 🙌

• Utbedret en feil hvor feilmelding manglet (men du fortsatt ble stoppet
    korrekt) dersom man forsøkte å endre rollen Hovedfagansvarlig på en
    avdeling uten å ha tillatelse til dette.

• Utbedret en feil hvor Lagre-knappen ikke var
    mulig å trykke på selv om man hadde fylt ut påkrevde felter, under
    opprettelse av kommentar på sjekklistepunkt.

• For brukere av Dynamisk Salgstekst.
    Utbedret en feil hvor iBox for Dynamisk Salgstekst ikke lastet inn
    korrekt på noen få oppdrag, og viste en feilmelding.

• Utbedret en feil hvor det ikke alltid var mulig å se den nederste fanen i
    sidemenyen av Core, dersom man var på liten skjerm eller mobil.

• Utbedret en feil hvor man ikke kunne
    redigere flytteadresse på en kontakt.

• Utbedret en feil hvor det ikke alltid ble returnert informasjon om
    throttling i response headers, i tilfeller hvor det burde ha blitt det.