Nyheter i Core - uke 35

Torsdag 29.08.24

Oppdatert over en uke siden

01 september 2024 avvikles løsningen for BankID på mobil. Fra torsdag denne uken vil det ikke lengre være mulig for kundene å velge dette som et alternativ for signering av budskjema eller dokumenter. Dersom kundene opplever problemer knyttet til BankID må de oppdatere til den nyeste BankID appen for å kunne signere digitalt.

Du kan lese mer om den nye løsningen her:

Nyheter 🆕

• Forbedringer til hjelpetekster (f.eks spørsmålstegn-ikoner ved felter) i
    Core, så at det skal være mulig å få opp tekstene når man er på mobil
    ved å trykke på ikonene (På større skjermer trenger man fortsatt bare
    å la musepekeren hvile på ikonene).

• For brukere av Internkontroll. Rapportene «Avviksrapport» og
    «Avviksrapport – ansatt» har blitt endret så at sjekklistepunkter blir
    plukket opp etter at oppdraget har nådd statustypen Mappelevering
    (tidligere skjedde dette ved «Mottatt oppgjør»)

• For brukere av HELP Boligkjøperforsikring, og for brukere av HELP Advokatforsikring
    (Nybygg) som tilleggsprodukter i budgiverskjemaet.
    Informasjonsseksjonen på bud (Klikk for å utvide budet) i Core vil nå
    vise dersom budgiver har huket av for et forsikringsvalg

• Diverse brukeropplevelsesjusteringer til toppsøket i Core dersom man
    er på mobil. Det er nå mulig å bruke filterfunksjonaliteten, samt at
    visse knapper skal være enklere å trykke på.
    Utbedret også en feil hvor søketreff-tallet ikke ble oppdatert korrekt
    dersom man endret filtrering på søket når man viste søkeresultatene
    som en liste.

• For brukere av KAR (Konto- og adresseringsregisteret) i Core. Diverse
    brukeropplevelsesjusteringer til KAR-popover på mobil. Popoveren
    når man trykker på KAR-status skal ikke lengre ta opp mer plass enn
    skjermstørrelsen tillater, samt at den nå lukkes ved å trykke på et «x»-
    ikon når man er på mobil.

Forbedringer 🙌

• Utbedret en feil hvor Bildetekst og «Lukk lysbildefremvisning (Esc)»
    var forsvunnet fra lysbildefremvisning av bilder på større/vanlige
    skjermer.

• Utbedret en feil hvor man i noen spesifikke scenarier kunne få en
    feilmelding under endring av oppdragsstatus hvor en sjekklistegruppe var påkrevd fullført før statusen kunne oppnås, selv om sjekklistegruppen faktisk var fullført.

• Utbedret en feil hvor det dukket opp en del visuelt tomrom i sjekklisten
    dersom man brukte søket til å filtrere vekk sjekklistepunkter.

• Utbedret en feil hvor man ikke kunne huke av
    for «Status for utbetaling oppnådd» under provisjonsdeling på
    oppdrag.

• Utbedret en feil hvor man i noen ekstremt sjeldne tilfeller kunne
    oppleve at å huke av for et bilag under Oppdragets regnskap også
    ville huke av for en bilagskladd (og motsatt).

• Utbedret en feil hvor man under opprettelse/redigering av Bilagstyper i
    Core fikk «feil» advarsel om MVA-avhuking på debit/kredit-konto,
    dersom kontoen var avhuket for å bruke Inngående MVA

• Utbedret en feil hvor tekst for «Informasjon» kunne bli inkludert i
    prosjektenheters annonsetekst ved publisering av byggetrinn til
    Finn.no.

• For spesifikke integratører det gjelder. La til en ny tillattelse i Core,
    «Integratører – Synlighet av oppdrag i søk», samt en API-metode for
    å skjule/synliggjøre oppdrag/byggetrinn/prosjekter fra søk i Core.