Nyheter i Core - uke 36

Torsdag 05.09.24

Nyheter 🆕

• Sjekkliste på mobil og små skjermer er forbedret, nå bruker den hele skjermstørrelsen når den åpnes.

• For Intercom-brukere: Du kan nå flytte Intercom-ikonet til toppen av skjermen ved siden av varsler-ikonet. Trykk på CTRL + Alt + H for å flytte det. Dette flytter også ikonet tilbake til sin opprinnelige plass om du ønsker det. Hvis du holder musepekeren over ikonet, vises en hjelpetekst med hurtigtasten for å flytte det. På mobil og mindre skjermer, finner du ikonet øverst til høyre.

• Liste over meglerforetak i velger for «Aktivt meglerforetak» sorteres nå alfabetisk.

Forbedringer 🙌

• For brukere av Internkontroll i Core: Tekst i avviksrapport ansatt er endret fra "avvik i salgsoppgave" til "avvik"

• Utbedret en feil hvor "Tjenester" ikke var synlige på enkelte oppdrag dersom sakstype-filteret til tjenesten var blankt.

• Utbedret en feil hvor endring av et sjekklistealternativ ikke oppdaterte hvem som utførte endringen. Dersom du endrer på et sjekklistepunkt som er utført vil signatur og tidspunkt for endringen nå oppdatere seg.

• Fikset en feil med filteret "Lås automatisk forrige måned på dag" i Låsing av regnskapsperiode, som er under Regnskapsinnstillinger for meglerforetak. Selv om "Ikke valgt" var valgt fra listen, ville låsing skje likevel. Husk å endre denne innstillingen til en bestemt dag hvis du tidligere hadde valgt "Ikke valgt" men ønsker at låsing skal skje automatisk.

• Utbedret en feil hvor man ikke kunne legge inn linjeskift dersom man manuelt redigerte teksten til budvarsel.

• Fikset en feil i e-postutsendelsen der flettefelt i en mal mistet sin opprinnelige formatering, som farge og teksttype, når innholdet ble satt inn.

• Fikset en feil der flettefeltet, som skulle vise navnet på brukerens aktive meglerforetak, ikke fungerte som det skulle. Nå vises det riktige meglerforetaket til den påloggede brukeren

• Utbedret problemer med datofilteret i Avansert søk for sjekklistepunkter. Tidligere fungerte ikke alle filterkombinasjoner som forventet. Denne rettelsen påvirker ikke eksisterende søk eller rapporter, med mindre du lagrer endringer i filteret for disse søkene.