Nyheter i Broker - uke 37

Fredag 13.09.24

Nyheter 🆕

• Kostnader 2.0

• Broker har gjort det mye enklere å legge til nye kostnader ved å legge til flere innstillinger og skape en bedre integrasjon med Cores kostnadsoppsett.

Forbedringer 🙌

• Fikset en feil der filteret i "Ringeliste" ble deaktivert etter å ha bladd gjennom sider.

• Fikset en feil der bilder av meglere ikke ble importert riktig fra Vitec Next.

• Fikset en feil der lenken for å signere avtale noen ganger ikke fungerte.

• Fikset en feil der provisjon ble beregnet for ekskluderte brukere i en konkurranse.