Nyheter i Core - uke 38

Torsdag 19.09.24

Forbedringer 🙌

• Løst et problem som gjorde at man ikke kunne velge oppgjørsfirmaer som mottakere av varsler for sjekklistekommentarer. Nå kan man varsle oppgjørsfirmaer direkte via sjekklisten.

• Korrigert en feil hvor andelsnummer feilaktig kunne bli inkludert i oppføringer på Finn.no for oppdrag med andre eierformer enn "Andel", når andelsnummeret var angitt. Dette gjelder kun for oppdrag som først var registrert som andel og deretter endret til en annen eierform.

• Tatt vekk muligheten for å navigere til Tilleggsprodukter-fanen i Tide gjennom URL-kopiering.