Nyheter i Core - uke 39

Torsdag 26.09.2024

Nyheter 🆕

• Nå kan man legge inn kommentar i sjekklisten med å trykke på sjekkliste-ikonet, både på mobil og på pc.

• Ikon for å legge inn bilde når man sender e-post eller legger til e-postsignatur er nå synlig i hovedmenyen.

Forbedringer 🙌

• Rettet en feil hvor første e-post adresse man skrev inn manuelt måtte legges inn to ganger for at adresse skulle bli registrert som mottaker.

For brukere av Spring.

Fikset en feil hvor det kunne oppstå problemer for Spring med å hente ut informasjon om at en ansatt var deaktivert i Core.