Nyheter i Broker - uke 39

Fredag 20.09.24

Nyheter 🆕

• Kostnader 2.1

• Implementert et søkefelt når du legger til nye kostnader

• Forbedret koblingen til Core slik at manuelt lagde kostnader må knyttes til en vedleggstype, noe som sikrer at kostnaden havner på riktig konto i Core.

• Forbedret synkronisering av interessenter til alle fagsystemer

• Budvarsler kan nå slås av/på for hver interessent i interessentlisten for de som bruker Webmegler.

Forbedringer 🙌

• Forbedringer i infrastrukturen til befaringspresentasjonen

• Fikset en feil der interessenter som meldte seg på en visning i Broker noen ganger mistet registreringen sin i Webmegler.

• Fikset en feil der bookede kundemøter ikke alltid opprettet et nytt oppdrag i Webmegler.

• Mindre generelle forbedringer