Kalender synkronisering i Core.

Synkronisering av aktiviteter mellom Core og Outlook.

Oppdatert over en uke siden

I Core kan du endre på kalendersynkronisering under innstillinger. Her kan du sette opp to-veis synkorinsering mellom Core og Outlook, en-veis synkronisering fra Core til Outlook og du kan skru av synkronisering om du ønsker det.

Du kan justere dette under innstillinger i Core, som du finner ved å gå inn på din profil i Core og trykke på innstillinger:

Synkroniser aktiviteter opprettet i Core med Outlook: En-veis synkronisering som sørger for at aktiviteter du oppretter i Core synkes til Outlook.

Synkroniser alle aktiviteter mellom Core og Outlook: To-veis synkronisering som sørger for at aktiviteter du oppretter enten i kalender eller Core synkes med hverandre.

Ingen kalender-synkronisering: Slår av synkroniseringer helt og aktiviteter du oppretter i kalender eller i Core vil ikke synkes.