Nyheter i Core - uke 40

Torsdag 03.10.24

Nyheter 🆕

• For Oppdragets regnskap. Krediterte bilag og krediteringen selv vil nå
    være skjult bak et filter i tabellen. Som standard vil filteret være av (så du
    ikke kan se krediteringene), men nettleseren vil huske ditt sist brukte
    filtervalg.

• Når du oppretter omkostninger (for selger eller kjøper) på meglerforetak, oppdrag og byggetrinn, vil feltene for Beløp og Kommentar nå automatisk foreslå verdier basert på den valgte bilagstypen.

• For brukere av Active Directory-tabellen under Administrasjon: Endret standardvisningen til å kun vise aktive ansatte for brukervennlighet og lagt til en filtermulighet for å veksle og vise inaktive ansatte ved behov.

• Forbedret brukergrensesnittet for tabellen 'Behandle bankeksporter' under fanen 'Utbetaling', og redusert lastetiden for bunter med mange innslag

Forbedringer 🙌

• Forbedret brukergrensesnittet med flere forbedringer for økt brukervennlighet og redusert lastetid ved åpning av store mengder innhold.

• Endret for brukere av avviksrapporter i Internkontroll-sjekklisten slik at sjekklistepunktet ikke lenger må ha vært dobbeltsignert i datoperioden under uthenting av avvik for rapportene "Avviksrapport" og "Avviksrapport – ansatt

• Fikset en feil som gjorde at sjekklisten ikke ville åpne seg hvis man navigerte rundt i systemet i en spesifikk rekkefølge.

• Endring for brukere av avviksrapporter i Internkontroll-sjekklisten innebærer at sjekklistepunktet ikke lenger trenger å være dobbeltsignert i datoperioden når avvik hentes ut for rapportene 'Avviksrapport' og 'Avviksrapport – ansatt'.

• Mulighet til å publisere og bestille “påtegninger” under heftelser. (forutsatt at selve heftelsen den tilhører er satt til publisering)

• Utbedret en feil med mottakerfeltet under SMS- og epostutsending,
    hvor mottakere knyttet til en kontakt registrert i Core kunne visuelt
    forsvinne fra feltet (kun visuelt) dersom man la til to mottakere som
    ikke var registrert i Core.

• Rettet en feil hvor det ikke var mulig å velge hvem filen skulle deles med på mobil for de som bruker gammelt filsystem.

• Utbedret en feil hvor brukeren referert til i «Sist endret av» på filer i
    filsystemet ikke alltid ble vist for filer som kom inn «fra systemet» selv.
    Dette skal nå være indikert bedre i de tilfellene det manglet.