Nyheter i Core - uke 41

Torsdag 10.10.24

Nyheter 🆕

• Ubehandlete kartverksfakturaer sorteres nå på opprettelsesdato.

• Forbedringer på ytelse slik at lysbildevisning for bilder vil gå raskere.

• Gjelder kun for brukere av Lønnsberegning som også har flere meglerforetak: Administrasjon av lønnsberegning er nå tilgangstyrt på foretaksnivå.

Deling av modeller:

• Nytt valg: Lønnsmodeller kan deles på kjedenivå via sjekkboks.

• Eksisterende modeller: Deles automatisk på kjedenivå.

• Nye modeller: Foreslås som "Ikke delt på kjedenivå" og er synlige for brukere i samme foretak. Unntak gjelder for brukere med rettighet ''Kjede-administrator" eller "Meglerforetak - opprettelse".

• Avdelinger og ansatte: Kun avdelinger og ansatte i ditt aktive foretak er synlige.

• Tilgang på ansattes lønnsmodeller begrenses til ansatte som har en kontor-tilknytting til brukers aktive foretak. Også lønnsmodeller her vil begrenses som nevnt ovenfor.

• Ingen av disse endringene skal påvirke kalkulering av lønn via lønnsmodellene.

Forbedringer 🙌

• Løst et problem med visningen av tilgjengelige eiendommer når man oppretter oppdrag via en kontakt basert på personnummer. Listen viser nå også Snr for lettere å skille eiendommene fra hverandre

• Utbedret en feil som førte til at man ikke kunne sette Andel felles formue under
    Boligens økonomi til å være «0,-». Det er nå mulig å ha feltet tomt, skrive 0 eller en faktisk verdi.

• Utbedret en feil for brukere av “Mine interessenter” hvor man fikk feilmelding hvis man la inn en kommentar og interessenten ikke hadde en relasjon til en eiendom.

• Filteret “Vis krediterte bilag” filtrerer bort kun bokførte krediteringer.

• Rettet en feil som gjorde at utvalgte innslag i Oppdragets regnskap ble værende markert etter en kreditering. Markeringen fjernes nå riktig.

• Forbedret visning av ikonet for “velg alle” når man fjerner en markeringer etter å ha valgt alle.

• Fikset en feil hvor flettefelt ikke fungerte korrekt i Topp- og bunntekstmaler.

• Rettet en feil hvor man ikke kunne åpne bildefiler i Vedlegg-mappen.

• Rettet en feilmelding når man åpnet en tom mappe eller søkte etter noe som ikke finnes.