Nyheter i Broker - uke 41

Fredag 11.10.24

Nyheter 🆕

• Hall of Fame 2.0 er her!

• Vi har oppdatert brukergrensesnittet, slik at det nå er optimalisert for alle typer enheter

• For kunder som går fra Webmegler til Core, kan dere nå enkelt kombinere provisjoner fra flere ERP-systemer

• Vi har også lagt til nye innstillinger som gir deg muligheten til å tilpasse Hall of Fame

Forbedringer 🙌

• Bedre e-postinfrastruktur for en mer pålitelig opplevelse

• Vi har gjort forbedringer i hvordan eiendommer vises på din liste, slik at de nå er mer oversiktlige

• Vi har rettet en feil som kunne føre til at en lead ble tildelt feil megler