Registrer Selger/Hjemmelshaver
Oppdatert over en uke siden

Registrering av Selger / Hjemmelshaver på et oppdrag kan gjøres enten via innhenting av grunnbok, eller ved manuell registrering.

Import ved innhenting av grunnbok

• Stå på fanen Nøkkelinfo på oppdraget

• Åpne feltet for Grunnbok

• Klikk på knapp for bestilling av grunnbok

• Huk av for Importer eier fra grunnbok

Hjemmelshaver vil automatisk legges inn i oppdraget dersom den er registrert i grunnboken.

​Manuell registrering

• Stå på fanen Nøkkelinfo på oppdraget

• Åpne feltet for Selger / Hjemmelshaver

• Søk opp ved hjelp av telefonnummer eller navn

• Hvis kunden ikke finnes i registeret, kan du opprette en ny kontakt ved å klikke på + til høyre for søkefeltet og registrere dem.

• Legg til nødvendig informasjon om selger eller hjemmelshaver

• Velg riktig rolle for den registrerte personen (selger, hjemmelshaver, ektefelle eller fullmektig) ved å klikke på Rolle ikke valgt og huke av riktig rolle.

Hva er forskjellen på selger og hjemmelshaver?