Alle samlingerCORE | FagsystemOppdrag og Dokumenter
Tinglysning av dokumenter på papir

Opprette dokumenter som skal tinglyses.

Oppdatert over en uke siden

Skjøte og sikringsdokument som skal tinglyses blir som regel opprettet i modulen for eTinglysing. Dersom du har andre dokumenter, eller tilfeller der du må tinglyse sikring og skjøte på papir kan du gjøre det på følgende måte:

• Under meny for dokumenter i Core har du en fane som heter Offentlige dokumentmaler. Her finner du alle dokumenter som kan opprettes og sendes til tinglysning via papir.​

• Klikk på Velg verdi og på ønsket dokument fra nedtrekksmeny, deretter på Opprett dokument.

• Dette åpner en pop-up hvor man kan se over informasjon som er forhåndsutfylt og man kan endre og legge inn ekstra informasjon. Deretter kan man trykke Forhåndsvis for å laste ned en fil som viser hvordan dokumentet vil se ut, eller man kan trykke Lagre.

Lagre gjør at dokumentet åpnes i en ny fane som PDF-fil, samt lagres i mappen Dokumenter under fane for Filer.