Gå til hovedinnhold
Alle samlingerCORE | FagsystemBud
Bekrefte legitimasjon på budgiver
Oppdatert over en uke siden

Etter at oppdraget har fått oppdragsnummer vil du seI fanen for Budgivning. Her har du blant annet mulighet til å filtrere budene på status og sende SMS, samt legge til anmerkninger som et notat.

Bud kan manuelt registreres her, og bud som har blitt opprettet av budgivere via kundeportalen/Tide vil dukke opp automatisk (enten med status Ubekreftet eller Bekreftet), og kan deretter viderebehandles av megler.

Bekrefte legitimasjon:

• Dersom ikonet som viser legitimasjon til høyre for budgivers navn er rødt, betyr det at ID ikke er kontrollert og godkjent. Det vil også være feilmelding angående dette og lenker til hvor det løses, når man er i pop-up for budregistrering.

• Klikk på det røde ikonet for å se og kontrollere ID. Ved å akseptere ID vil ikonet ved kunden endre farge fra rødt til blått.

Legg merke til at budgiver må ha både Legitimasjon og Signatur for at legitimasjon skal være gyldig (Med mindre legitimasjonen er bekreftet med BankID via kundeportalen).