Beskäring av bilder
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du har i redigeringsvyn möjlighet att beskära och flytta bilder inom bildrutan för att de ska hamna som du vill i ditt dokument. För att kunna beskära en bild så väljer du först den bilden som du vill beskära och sedan klickar du på knappen för beskäring som kommer dyka upp jämte bilden

När du sedan valt att du vill beskära bilden så kommer det dyka upp en vit fyrkant i varje hörn och genom att ta tag i en av dem och sedan dra i den så kan du zooma in eller ut på bilden beroende på bildrutan begränsningar.

Du kan även ta tag i bilden och dra den om du vill att en annan del av fotot syns i bildrutan.

När du är nöjd med utseendet så räcker det med att du klickar utanför bilden för att komma ifrån beskärningsläget.