Oppdragsavtale i Core
Oppdatert over en uke siden

Her er den viktigste informasjonen om oppdragsavtalen i Core.

Oppdragsavtalen opprettes basert på informasjon lagt inn på oppdraget under fane Betingelser. Klikk HER for å lese mer om Betingelser.

Opprettelse av Oppdragsavtalen kan skje på to måter:

Oppdragsavtale via sjekklisten

Malen til oppdragsavtalen kan ligge på et spesifikt sjekklistepunkt.

Ved å klikke på malen, åpnes den i et nytt vindu hvor man kan gjøre endringer og lagre.

Du vil nå finne oppdragsavtalen i fanen Filer i mappen Dokumenter i Core.

Oppdragsavtale via Dokumenter

Gå til fane Dokumenter og velg Dokumentmaler.

Klikk på menyen i høyre hjørne og velg Legg til mal. Søk etter ønsket mal, og velg korrekt mal fra listen. Valgt dokument åpnes i ny fane og har flettet informasjon fra oppdraget, slik at man kan gjøre endringer.

Redigering av oppdragsavtalen i etterkant

Dersom du ønsker å gjøre endringer i oppdragsavtalen etter at den er lagret, må dette gjøres i fanen Dokumenter, i feltet for Dokumentmaler.

HUSK!

Skal du endre pris eller kostnader må du oppdatere disse i fanen for Betingelser og opprette malen på nytt.